2011. július 8., péntek

Acacia Kő tálaló szekrény hatalmas Wolf Bútor:
Mint állapotban, tömör akácfából komód / kredenc (4 hónappal ezelőtt) olcsóbb miatt áthelyezés hagyni. A Orgiginalrechnung kap természetesen a célból, szavatossági igényét.

Méretek: H85 x B175 x D45 cm

Kiváló minőségű illő székek is megvásárolható. A komód és székek vannak szívesen látogatható előzetes bejelentkezés alapján.

Íme pár részlet:
Az indiai Pandzsáb és Rajasthan vidéken ez akácfából is fenntartható csökkent. Használata nélkül a vegyi anyagok, ez az anyag lehet feldolgozni kézzel. Így van ez minden egyes darab egyedi darab, mert nincs felülete, mint a másik.

A felület a tömörfa bútorok nem szigetelt 100%-os, lehet kezelni a kereskedelemben kapható bútorok lengyel igény szerint. Tisztítására lehet használni egy nedves ronggyal.

A matt felület a szekrény úgy néz ki, majdnem olyan, mint te ki volt festve egy akvarell ecsettel, így rendkívüli a akácfából gabona jön viseli itt. Négy alatt egymásra fiók várja ki kell tölteni. Ezen kívül van két ajtó jobbra és balra az elemek, amelyek mögött találsz több tárhelyet. Ebben a mellkas a faszerkezetet elfogadnak vízszintesen és függőlegesen.
Ár: 350 EUR VB