2012. január 31., kedd

Kurt Tepperwein: Út a sikerhez Út önmagunkhoz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Keveset használt, újszerű állapotban
"A siker valami egészen más, mint azt eddig hittük! "
Ha a siker szót halljuk, általában pénzre, karrierre, pozícióra és valamilyen drága tárgyra gondolunk. Kurt T. bebizonyítja, hogy a siker valami egészen más. A cél nem a munkában vagy a családban keresendő, hanem önmagunk sikeres megvalósításában. A többi siker ennek előfeltétele. K. T hét lépésben mutatja be, hogyan bontakoztathatjuk ki valódi személyiségünket.
Az igazi siker egész embert kíván. Ha valamit csak félig, fél szívvel akarunk elérni, a siker nem erősíteni, hanem éppen ellenkezőleg, gyengíteni fogja szívünket. A tartós siker tehát egy spirituális szívdimenzióval is rendelkezik. A könyv másik fontos tanítása, hogy valódi sikerekben akkor lesz részünk, ha a saját utunkat járjuk, mert a saját út követésének mindig öröm és könnyedség a jutalma.
Tepperwein végigvezet minket a siker "rezgéshányadosain" mankót kapunk a biztos önismerethez és az önellenőrzéshez is. A gyakorlatokhoz kitöltendő meditciós tesztek és kérdések társulnak. A kötet végén található kartechnika pedig segítségünkre lesz egy különleges vizsgálati módszernél, amiből sok rejtett tulajdonságunkat megismerhetjük.
"Aki pontosan követi könyvem útmutatóit, garantáltan rátalál saját életének céljára, és rezgését is oly módon lesz képes megváltoztatni, hogy életébe vonzza a sikert. "


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-11 13:42
. Kurt Tepperwein: Út a sikerhez Út önmagunkhoz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft