2012. március 2., péntek

Kés - tőr - túlélőkés - túlélés - katonai - magnum - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Gyűjteményem egyik darabja eladó. MAGNUM túlélő kés. Tokját én készítettem, mert az eredeti gyöngyvászon tok nagyon rossz minőségű volt. A tok anyaga: cipészkellék boltban kapható ún.: mikrólemez, mely vízálló, rugalmas, mégis merev. Szegecselve van. A tokon van a fenőkő tartója is, amivel tényleg meg lehet élezni a kést.
A penge anyaga rozsdamentes, de nem polírozott acél, hiszen nem szabad csillognia, mivel túlélő késről van szó. A penge középső része szürke festékkel van lefújva, hogy egy kicsit "Rambos" beütése legyen, ami néhány helyen meg van kopva, de ez a tokba való ki és betételtől van.
MAGNUM minőség, nagyon masszív, nehéz darab. Markolata üreges természetesen, a kupakban iránytű, belsejében vízzáró rúgó segítségével kipattanó kapszula van, mely tartalmazza a túléléshez feltétlen szükséges felszereléseket. ( Gyufa-horog-damil )
Méretei: markolat: 13. cm. Penge: 18. 5. cm. Szélessége: 35. mm. Vastagsága: egyre vékonyodva: 4. mm. Elől és felül is fogazott, de ezek igazi fűrészfogak, nem csak dísznek vannak rajta.
Baromi brutális a kés, nem fogod megbánni.
Ára: 6. 500. - Ft. Villámára: 7. 500. - Ft. Licitlépcső: 2. 50. - Ft.
Postaköltsége a súlya végett: 10. 50. - Ft.



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 18:48
. Kés - tőr - túlélőkés - túlélés - katonai - magnum - Jelenlegi ára: 6 500 Ft